Veluwse Koeriersdienst

van envelop tot pallets wij vervoeren het...

Over ons

Veluwse Koeriersdienst al weer jaren ervaring.


De Veluwse Koeriersdienst is sinds 1 oktober 2012 gevestigd in Nunspeet. En met een ruime ervaring onderscheiden wij onds door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Veluwse Koeriersdienst uitvoert. Door deze professionele aanpak hebben we inmiddels veel tevreden klanten. Nadat we in 2012 zijn begonnen met 1 bestelauto, zijn we nu uitgebreid met verschillende soorten voertuigen waaronder onze nieuwe aanwinst de Volkwagen Crafter met meubelbak opbouw en laadklep, zodat we nu dagelijks kunnen zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen

.

Wij zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar en beschikbaar zijn om onze klanten te helpen. Of het nu in het weekend 's nachts of met kerst is wij zijn 24/7 met al onze diensten beschikbaar.

Snelheid is belangrijk voor een koerier, Door snelheid te combineren met onze basisprincipes kwaliteit en service zijn wij een betrouwbare partner voor ondernemers. Ons doel is uw goederen onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming bezorgen.